Rättelse angående inulin

Av , 23 april, 2011 09:36

Jag skrev i ett tidigare inlägg om att en näringsterapeut hade sagt till mig att inulin var bra för våra magar, men hon måste ha fått hjärnsläpp eller så kunde hon helt enkelt inte tillräckligt om knasiga magar. Det finns inulin i Ultra Clear Sustain, men det är inte mycket. Lite inulin kan vara bra som prebiotika, men då med betoning LITE. Däremot har jag hittat att vi ska undvika inulin eftersom detta kan vara skadligt för våra tarmar, enligt Jini Patel Thompson. Läs mer här om andra mediciner och naturmedel som har menlig effekt på våra tarmar. Svenska Dagbladet fortsätter för övrigt sin serie om industritillsatta fibrer i vår mat här (där finns även fler länkar till tidigare artiklar). Som ni ju redan vet så ska vi undvika tillsatser och grova fibrer.

Kommentarer avstängda

Panorama Theme by Themocracy