Vildoregano-olja

Av , 30 januari, 2011 17:58

Trots att jag inte ska stressa så har jag lyckats med att få en riktigt pressad situation: började på ett nytt arbete för två veckor sedan och samtidigt fick jag in ett konsultuppdrag för ett av Sveriges storföretag som jag omöjligt kunde säga nej till. Alltså jobbar jag heltid på dagarna och ett par timmar varje kväll just nu. Samtidigt som jag är enormt trött av alla intryck på det nya jobbet. Inte optimalt, med andra ord! Men om två veckor är uppdraget levererat och då lovar jag att skriva minst ett inlägg i veckan. Just nu är det nämligen överlevnad som gäller, utan att tappa alltför mycket energi. Och två veckor till tror jag att jag klarar, det är ju fortfarande roligt!

Fortsätt läs 'Vildoregano-olja'»

Allt fler blir sjuka på semestern

Av , 5 januari, 2011 10:03

Idag skriver DN om att allt fler svenskar blir sjuka på semestern. De länder som är värst är Indien, men även populära charterresemål som Egypten, Marocko och Thailand finns med på listan, liksom Indonesien, Turkiet och Bulgarien. Jag har skrivit om det här tidigare i mitt inlägg ”Ut och resa till exotiska länder!” där jag berättat om mina erfarenheter av resande. För rest till exotiska länder har jag gjort, en period hade jag 90 resdagar per år, mestadels till Asien, och jag klarade mig bra.

Fortsätt läs 'Allt fler blir sjuka på semestern'»

Svininfluensan är tillbaka

kommentarer Kommentarer inaktiverade för Svininfluensan är tillbaka
Av , 4 januari, 2011 11:23

Som ni kanske läst i media är svininfluensan tillbaka. Vi som äter imurel och/eller tar remicade/humira brukar klassas som personer med nedsatt immunförsvar så vi uppmanades förra året att ta vaccin mot svininfluensan. Själv var jag då så sjuk och vaccinet var jämt slut så jag tog inte spruta då (dessutom hade jag slutat med imurel så jag var inte längre i riskgruppen). Framåt vårkanten när jag mådde mycket bättre tyckte sjuksköterskorna på Gastro på KS i Solna att det var lite upp till mig själv att ta spruta eller inte. Jag valde att inte ta sprutan då.

Fortsätt läs 'Svininfluensan är tillbaka'»

Gott nytt år!

Av , 1 januari, 2011 12:45

Jag vill önska alla er mina läsare ett riktigt gott nytt år med god hälsa och ljusnande framtid! Jag hoppas att ni hade en trevlig nyårsafton och mår bra idag! De närmaste veckorna kommer jag att ha mycket att göra, men återkommer i mitten av januari med fler inlägg. Under tiden får ni läsa gamla inlägg och spana in recepten som finns. Om ni har idéer om vad jag ska skriva får ni gärna höra av er till mig.

Fortsätt läs 'Gott nytt år!'»

Panorama Theme by Themocracy