Goda nyheter om salovum!

Av , 8 maj, 2011 09:17

Jag har tidigare skrivit om salovum och AF-faktor, som också finns i SPC-flakes. Som jag tidigare skrivit så har det varit svårt och dyrt att få tag på just salovum eftersom alla landsting inte haft det på sin lista över subventionerade läkemedel/kosttillskott. Men i veckan fick jag veta av Lantmännen att numera har ALLA landsting i Sverige UTOM Gävleborg (skäms på er!) salovum på recept och det går alltså att få ut det subventionerat. Det är inte säkert att era läkare är medvetna om detta och då rekommenderar jag att ni kontaktar Salovum själva på info (a) as-faktor.se för att få reda på vem som ni ska kontakta i just ert landsting. I Stockholm är det tydligen någon på Astrid Lindgrens sjukhus som är ansvarig. Så jag kan bara gratulera er alla som vill testa salovum till att det nu är möjligt utan att bli helt ruinerad.

Kommentarer avstängda

Panorama Theme by Themocracy