Julen närmar sig

Av , 13 december, 2013 12:39

Nu är julen snart här. Idag var det lucia och jag som avskyr julen försöker förbereda mig mentalt inför dess ankomst. I år har jag i alla fall lyckats förhandla fram att vi inte ska ta upp den fula plastgranen utan köpa en riktig som barrar (och som man kan slänga ut efter någon vecka när den är kal…), men likt många av er andra fruktar jag inför julbordet. Egentligen går det alldeles utmärkt att äta julbord om man bara ser upp med vad man stoppar i sig och att man inte äter för mycket.

Fortsätt läs 'Julen närmar sig'»

Buffel och båg?

Av , 11 december, 2013 19:38

Ibland får jag kommentarer i stil med ”Om man tror på bioresonansterapi är man lika dum i huvudet som om man tror på homeopati” eller ”Hur f-n kan du rekommendera sådan här skit?” och idag fick jag en kommentar i stil med ”Jag förstår att det här är en lurendreji-sajt där det fria ordet inte får finnas och du bara vill sälja saker” för att jag inte publicerat den typen av kommentarer. Jag brukar inte godkänna den typen av kommentarer eftersom jag tycker att de inte ger mig något mer än dålig energi och är elakheter mot mig, som driver den här sidan helt ideellt med egna pengar. Jag kommer att fortsätta att ta bort sådana kommentarer, eftersom det finns massor av andra ställen där man kan dryfta sina åsikter om alternativmedicin med likasinnade och här är inte det forumet. Här bestämmer jag!

Fortsätt läs 'Buffel och båg?'»

Kur med neem-té

Av , 7 december, 2013 13:39

Om ni undrar var jag har hållit hus så har jag varit bortrest i två veckor i Asien och innan dess haft fullt upp på jobbet. Lite för stressigt för min smak, om jag ska vara ärligt. Även om det är underbart att få komma iväg till Asien när novembermörkret sänker sig över Sverige på ett sällsynt deprimerande sätt som får mig att vilja bli ett mumintroll som går i ide hela vintern och vaknar upp i april igen, så är det också ganska jobbigt att åka iväg på långa flygresor, många korta möten och jetlag ovanpå det. Nu, två veckor efter att jag kommit hem börjar jag bli mer normal i tiden och vaknar inte längre tre på natten och är superpigg.

Fortsätt läs 'Kur med neem-té'»

Panorama Theme by Themocracy