OK, jag erkänner! Jag är en soffpotatis som inte är särskilt vältränad. Pga min sjukdom ser jag dock mer vältränad ut än vad jag är eftersom jag är ganska smal, enligt en del vänner. Jag kommer från en familj där ingen egentligen ägnat sig särskilt mycket åt idrott, utan mer varit bokmalar, och även om jag gjort försök att komma igång med min träning periodvis så har jag aldrig blivit ett träningsfreak.
Fortsätt läs 'Träning är bra för kroppen! Eller kanske inte?'»
Att äta ekologiskt och närodlat är givetvis alltid bäst. Då får man grönsaker och kött som inte transporterats långa vägar och tappat näring och energi. Min vän energimedicinaren säger att närodlat är bäst för att energin i grönsakerna är mer intakt än de importerade. Närodlat innebär också att man äter enligt säsongen, vilket ju också är bra. Just nu har vi säsong för citrusfrukter, avocado, brysselkål, kålrot, rättika, selleri och sharon. Av dessa är det väl egentligen bara kålroten och brysselkålen som är från Sverige, kan man misstänka.
Fortsätt läs 'Ekologiskt eller inte?'»